VELKOMMEN TIL NORDISK - NATURENS FORRÅD
Håndlavede kvalitetsprodukter

Nyheder

Smagekampagne – April: Ramsløg

SMAG PÅ NORDISK

SPIS FORÅRET
Spirerne kigger frem fra deres vinterskjul, mens solens første spæde stråler kaster lange skygger og varmer jorden op. Der er tid til fornyelse. Vi skal spise foråret, nyde det friske, spæde og grønne. Forårets første grøntsag og det første tegn på liv i det nye år er ramsløg.

OPRINDELIG BØGESKOV
Vi plukker vores ramsløg i Tolne skov i Vendsyssel , som er den nordligste naturlige bøgeskov i Danmark. Bøgen er efterkommere af de oprindelige bøgetræer som indvandrede til Danmark for flere tusinde år siden

VILDTVOKSENDE RAMSLØG
Ramsløg har vokset i Danmark lige siden bondestenalderen og er en løgplante med et langt smalt løg og langstilkede elipseformede grønne blade. I maj måned blomstrer ramsløg med fine, hvide stjerneformede blomster, samlet i en åben skærm.

SMAGEN AF RAMSLØG
Ramsløg har en fin aromatisk smag af hvidløg, med et strejf af porre & purløg. Bladene indeholder optil 40 gange så meget C-vitamin som citroner og er smækfyldte med antioxidanter

Post navigation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>