VELKOMMEN TIL NORDISK - NATURENS FORRÅD
Håndlavede kvalitetsprodukter

Nordisk Bærsauce

Produkter

NORDISK BÆRSAUCE | Vi opvarmer nænsomt bær med sukker og gode fede vanillestænger og tapper herefter saucerne direkte på flaske. Vi tilsætter ingen aromaer, ingen farvestoffer og ingen unødvendige tilsætningsstoffer.

Download billeder af Bærsauce-produkter

Bærsauce findes i 4 varianter

Havtorn & gulerod
God som smagsgiver til is, yoghurt & ymer. Fremragende sauce til chokolademousse & chokoladekage men også ideel som smagsgiver til dressinger med æblecidereddike. Havtorn er en vildtvoksende nordisk frugtbusk med sin helt egen eksotiske smag.

Solbær & sødskærm
God som smagsgiver til is, yoghurt & ymer. Fremragende som sauce til vafler & pandekager men også som tilbehør til kold eller friteret camenbert ost. Sødskærm er en vildtvoksende krydderurt der giver en mild anissmag.

Blåbær & granskud
God som smagsgiver til is, yoghurt & ymer. Fremragende som sauce til vafler & pandekager men også som tilbehør til kold eller friteret camenbert ost. Vi koger små fine granskud til sirup, der giver blåbærrene modspil med en aromatisk syrlighed.

Hindbær & mælkebøtte
Vi opvarmer nænsomt bær & sukker, krydrer med mælkebøtteblomster og gode fede vanillestænger. Herefter tappes saucerne direkte på flaske. Bruges som smagsgiver til is, yoghurt, ymer og skyr, men også som sauce til vafler, pandekager og æbleskiver.