VELKOMMEN TIL NORDISK - NATURENS FORRÅD
Håndlavede kvalitetsprodukter

Nordisk Chutney & Pickles

Produkter

NORDISK CHUTNEY & PICKLES | Vi producerer vores chutneys og pickles efter enkle principper, gode råvarer med størst mulig sporbarhed og gammeldags håndværk med fokus på spændende smagskombinationer. Chutney er en krydret marmelade med en kombination af sødt, surt, stærkt & aromatisk. Bruges som tilbehør til charcuterie & oste, stegt & grillet kød, krydring i sandwich samt til sammenkogte retter.

Download billeder af Chutney & Pickles-produkter

Chutney & Pickles findes i 7 varianter

Grønne jordbær & peberrod
Chutney er en krydret marmelade. Denne variant er med grønne jordbær & peberrod. De umodne grønne jordbær har sin helt egen friske & krydrede smag.

Rødbede & hindbær
Chutney er en krydret marmelade. Denne variant er en kombination af søde rødbeder, æbler der giver konsistens og syrlige hindbær. En utraditionel men fantastisk kombination.

Rabarber & kvæde
Chutney er en krydret marmelade, denne variant er med kvæde, som er er en gammel næsten glemt frugt med en eksotisk aroma og et perfekt forhold med syrlighed og sødme.

Æble, peberrod & rønnebær
Chutney er en krydret marmelade, denne variant er med “Sure rønnebær sagde ræven, da han ikke kunne nå dem”, men de giver syrlighed til de søde æbler

Blommer & slåen
Chutney er en krydret marmelade, denne variant er med slåen, som er en tætgrenet, tårnet busk med små melduggede, blåsorte, syrlige, vilde blommer.

Æble, havtorn & gulerod
Chutney er en krydret marmelade, denne variant er med havtorn, som er en vildtvoksende nordisk frugtbusk med sin helt egen eksotiske smag.

Pickles med rodfrugter & salturt
Vores pickles er lavet af rodfrugter & løg der er nedlagt i en krydret eddike & sukkerlage. Vi har genoptaget en gammel nordisk tradition og salter vores pickles med havurten salturt. Pickles er velegnet som tilbehør til dansk smørrebrød, sprængt kød, slagtervarer & pateer. Bruges også til hjemmelavet remoulade sammen med mayonnaise & creme fraiche.