VELKOMMEN TIL NORDISK - NATURENS FORRÅD
Håndlavede kvalitetsprodukter

Nordisk Grill

Produkter

NORDISK GRILL | Grillkulturen har for alvor sat sig på gryden i vores køkken og det uanset årstiden. Vi har fået øjnene op for, at det at grille er meget mere, end bare duften & smagen. Det er i lige så høj grad, de vidunderlige oplevelser og den uhøjtidelige livsstil. Vi er alle ramt af grillgalskab.

Download billeder af Grill-produkter

Nordisk Grill findes i 5 varianter

Tyttebærketchup
Kombinationen af tyttebær & æbler giver en anderledes og krydret ketchup, der passer godt til slagterens hjemmelavede pølser, grillet lam, kalv, kylling, okse og vildt. Er også god som kold sauce til røget dyrekølle eller røget skinke.

Blomme BBQ
Vores BBQ sauce laves på blommer & æbler og krydres med hvidløg, chili & nellike. Brug den som krydring af kød under og efter du har grillet kødet. Er også god som dressing i en hjemmelavet burger.

Æblesennep
En sennep der forener sødme, syrlighed & styrke. Æblerne tilfører sødme og de sorte sennepsfrø tilfører bid & styrke. Brug den som grillsennep, men også som dressing i hjemmelavede sandwich & burgere og til krydring af olie/eddike marinader & mayonnaisebaserede dressinger.

Timianmarinade
Grillmarinaden giver smag til kyllingen, lammet, dyrekøllen eller oksebøffen. ryst og pensel marinaden på kødet under stegningen. Denne variant er med timian, enebær & røde pebre.

Ramsløgmarinade
Denne marinade giver smag til kyllingen, lammet, laksen eller steak af kalv, svin eller okse. ryst og pensel marinaden på kødet under stegningen. Denne variant er med ramsløg & citron.