VELKOMMEN TIL NORDISK - NATURENS FORRÅD
Håndlavede kvalitetsprodukter

Nordisk Sydesalt

Produkter

NORDISK SYDESALT | Til vores naturkrydrede salte bruger vi sydesalt fra Mariager Fjord. En unik og håndværkslavet sydesalt med smukke, pyramideformede, knasende sprøde og velsmagende saltkrystaller. Saltet har en unik porøs overflade og er yderst velegnet som fingersalt. Vi forener saltets egenskaber med urternes aroma og struktur.

Download billeder af Sydesalt-produkter

Sydesalt findes i 5 varianter

Klassisk sydesalt 75 gr./150 gr.
En håndlavet sydesalt med store sprøde pyramideformede & velsmagende saltkrystaller. Saltet har en unik porøs overflade og er yderst velegnet som fingersalt. Saltet bruges lige før servering, så saltkrystallerne smelter på tungen og giver en fantastisk knasende effekt.

Timian & enebær 75 gr./150 gr.
Brug sydesaltet på stegt og grillet kød eller fjerkræ, til grøntsags & kartoffelretter. Saltet er særdeles fremragende til krydring af vildtretter.

Røget 75 gr./150 gr.
Vores koldrøgede sydesalt har en delikat røget smag og en smuk gylden farve. Brug saltet på stegt & grillet fisk, stegt eller marineret fisk, kartofler, som drys på æggemaden eller andre steder hvor du ønsker en diskret røgsmag.

Svampe 75 gr./150 gr.
Sensommer & efterår er vores højtid for svampejagt. Vi renser forsigtigt svampene og tørrer dem inden de blendes og bruges som smagsgiver i dette dejlige salt. Bruges til at drysse på kartoffelretter, stegt kød, vildt & fjerkræ, på stegte eller bagte rodfrugter men også på alle former for æggeretter.

Ramsløg 75 gr./150 gr.
Ramsløg kaldes også skovens hvidløg. Sydesaltet bruges til krydring af kartofler & rodfrugter, lyst kød & fjerkræ og fisk & skaldyr.