VELKOMMEN TIL NORDISK - NATURENS FORRÅD
Håndlavede kvalitetsprodukter

NORDISK Sennep

Produkter

NORDISK SENNEP | Vores sennep produceres af gule sennepsfrø, der kværnes nænsomt, herefter håndrøres senneppen med eddike & krydderier. Alle vores sennepper er justeret og tilsmagt med honning for at give den en blød og cremet konsistens og smag.

Download billeder af Sennep-produkter

Senneppen findes i 5 varianter:

Enebær & hele sennepskorn
Er en grovkornet sennep med cremet konsistens og frisk aromatisk smag af enebær. Senneppen passer godt til alle former for charcuteri, marinader & dressinger og specielt som smagsgiver til vildtretter.

Havtorn & sødskærm
En håndrørt sennep med blød & cremet konsistens og frisk syrlig smag af havtorn & mild anissmag af sødskærm. En sennep der passer perfekt til gravad laks, krydring af fiskeretter & fiskesaucer men også som smagsgiver i marinader & dressinger.

Peberrod & timian
En lækker sennep med en klassisk smagskombination af sennep, peberrod & timian. Den er med sin skarpe smag af peberrod rigtig god som kold sauce til pølser, skinker & pateer, men også til olie/eddikemarinader og mayonnaisebaserede dressinger.

Skagen øl
Kombinationen af de gule sennepskorn, den søde honning og den bitre mørke og kraftige øl, giver en spændende krydret og aromatisk sennep. Brug den som tilbehør til gode pølser & skinker, som
krydring af dressinger & marinader eller til glasering af klassisk skinkesteg.

Ramsløg
Denne sennep er krydret med ramsløg også kaldet skovens hvidløg. Senneppen er god som tilbehør til alle former for charcuterie og som smagsgiver i olie/eddike vinagrette og mayonnaisebaserede dressinger.